divendres, 22 d’octubre del 2010

El Consell Comarcal presenta la nova web turistica del Berguedà




El passat 18 d'octubre, a l'Oficina de Turisme del Berguedà, es va presentar als mitjans de comunicació la nova web turística del Berguedà: www.elbergueda.cat.


L'acte, presidit pel president del Consell Comarcal del Berguedà, el Sr. Sergi Roca, i amb l'assistència també del conseller de turisme del Consell Comarcal del Berguedà, el Sr. Vicens Linares, va servir per explicar als mitjans les caracterísitques de la nova web.

Jordi Millan, de l'empresa La Maixerina, que és qui ha creat aquest portal, ha explicat les diferents parts de la web així com les eines de què disposa a nivell de xarxes socials (facebook, twitter, flickair, youtube, blog). Aquestes eines permeten que l'inernauta pugui interaccionar amb la web en tot moment, fent-hi comentaris, aportant fotografies o vídeos, etc. També s'ha exposat el fet que sigui una web molt dinàmica que inclourà informació turística de la comarca en cinc idiomes perquè 'usuari (potencial visitant del Berguedà) hi trobi tota aquella informació que li sigui necessària (allotjaments, restaurants, empreses d'activitats, agenda, recursos turístics, propostes, etc.).

www.elbergueda.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada