dimecres, 14 d’abril del 2010


Hostaleria i turisme del Berguedà
celebra la seva l’assemblea general


Ahir es va celebrar l’assemblea general ordinària, lloc de trobada per tots els socis.

L'acte va començar a les 18h, amb la intervenció de José Antonio Donaire (professor de la facultat de turisme de la UdG i responsable del laboratori multidisciplinar de recerca turística). Donaire va fer al•lusió a les estratègies turístiques, indicant que al Berguedà li cal definir la seva estratègia en matèria de turisme. També va explicar que cal treballar en xarxa i utilitzar les noves tecnologies.

Com ens imaginem el Berguedà d’aquí 20 anys? Aquesta va ser la pregunta amb la que Donaire va començar la seva exposició.
Al llarg de la conferència va insistir en la importància de punts claus que s’han de tenir sempre presents a l’hora de desenvolupar qualsevol projecte: planificar i pactar, innovar i trencar amb el que s’ha anat fent fins ara, comunicar de manera diferent, aprofitar les noves tecnologies per arribar al turista i saber com ens veuen des de fora, diferenciar-nos de la resta, col•laborar o simplificar marques i imatges són algunes de les idees més significatives.

A les 19h va començar l’assemblea general, amb el següent ordre del dia:

1. Balanç de la gestió i comptes de l’entitat
2. Procès electoral
3. Precs i preguntes

Després de l’aprovació dels comptes de l’entitat, Antoni Barat, president de l’associació va explicar que l’actual junta ha complert el període de 4 anys que preveuen els estatuts. No s’ha presentat cap candidatura nova, de manera que la junta actual constitueix una junta rectora d’un any, constituïda per:





Antoni Barat Jové President Celler la Tosca

Ramón Sala Farràs Secretari Restaurant Sala
Judith Serra Tresorera Hotel Ciutat de Berga
Joan Casals Morillas Vocal Restaurant El recó de l’avi
Carles Fígols Companys Vocal Hotel Estel
Remei Escolies Barat Vocal Restaurant Els roures
Alba Costa Dachs Vocal Càmping Susèn
Francesc Santalla Vocal Càmping Berguedà
Joan Barniol Vocal Berga resort
Albert Palau Vocal Indòmit centre d’aventura
Roser Vilà Vocal Hotel El Blat


Al finalitzar l’acte, hi ha haver una degustació de pernil i formatge pels assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada