divendres, 4 de març del 2011

Entrega de premis del concurs fotogràfic


El concurs fotogràfic el Millor Boletaire ha estat una iniciativa impulsada pel CAT de Sallent amb l’objectiu d’incentivar i donar a conèixer, a través de les noves tecnologies, el món boletaire tant arrelat a la comarca del Bages i del Berguedà. El concurs de fotografia digital, s’ha dut a terme durant els mesos de novembre i desembre.


El passat 3 de febrer es va realitzar l’entrega de premis del concurs de fotografia El millor boletaire del Centre d’Acollida Turistica (CAT) de Sallent.

El primer premi, consistia en un dinar degustació en un dels restaurants participants a la campanya “La Cuina del Bolet”. El segon premi, un esmorzar boletaire en un establiment participant també a la campanya abans citada, i, el tercer premi, un lot de productes típics de la gastronomia berguedana.

A l’acte hi van assistir el regidor de Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Sallent, el Sr. Xavier Serramalera i el president de Hostaleria i turisme del Berguedà, així com membres de l’Associació Fotoclub de Sallent com a representants del jurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada