divendres, 7 d’octubre del 2011

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL CÀSTING DE LA NOVA SÈRIE DE TV3 “OLOR DE COLÒNIA”

Més de 2.000 persones participen al càsting per a una nova sèrie que properament es gravarà a la comarca del Berguedà

Els passats dies 4 i 5 d’octubre, es va portar a terme un càsting per la gravació una nova sèrie de TV3 “Olor de Colònia”.

Des de primera hora del dimarts, centenars de persones van realitzar les proves del càsting que es van portar a terme a l’Hotel Ciutat de Berga i a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou (Gironella). En total es buscaven un miler de figurants de totes les edats: nens, nenes, homes i dones. Amb una especial atenció a les persones amb coneixements d’oficis com teixidors, mecànics de fàbrica, campaners i gent amb experiència de treball al món de les colònies.

Des dels dos punts que vam viure en directe aquest fet, volem agrair molt sincerament l’esforç i l’ il•lusió que els professionals l’empresa “Actor’s Gallery” van demostrar durant tot el càsting, així com també l’excepcional participació de totes les persones que s’hi van apropar.

Aquesta nova sèrie donarà a conèixer el nostre territori i la nostra història arreu de Catalunya. Desitgem que altres iniciatives com aquesta s’apropin al Berguedà amb la mateixa intensitat.


Firmat,


CONSORCI DEL PARC FLUVIAL
93 825 06 89
www.parcfluvial.cat
solercev@parcfluvial.cat - Eva Soler



HCC HOTEL CIUTAT DE BERGA
93 821 44 22
www.hcchotels.es
j.serra@hcchotels.es – Judith Serra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada